Medya Koruma

20495542

İnstagram hesabım çalındı, nasıl geri alırım?

Teknolojinin gelişmesi ve yaygınlaşması ile birlikte sosyal medya her geçen gün daha da önem kazanmaktadır. Kişisel ve kurum kullanımlarında Instagram bir numaralı sosyal medya hesaplarından biridir. Instagram hesabı içinde kişisel bilgiler, fotoğraf ve videolar yer almaktadır. Bu bilgiler, fotoğraf ve videolar dijital itibarınızı zedeleme amacıyla kullanılabilir. Bunun önüne geçmek için hesap güvenliğinizi sağlamanız gerekir. MedyaKoruma alanında profesyonel ekibi ile birlikte Instagram hesap güvenliğinde size danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Hesap güvenliği için birçok farklı önlem aldınız fakat yine de instagram hesabınız çalındı, bu durumda hesabınızı kısa süre içinde geri almanız gerekir. Dijital itibarınız sosyal medya platformlarında zedelenmeden hesabınızı güvenli bir hale getirebilmeniz için geri alabilmek için birçok adım vardır ve bu adımların doğru bir şekilde yapılması oldukça önemlidir. Bunun için profesyonel ekibimizden hizmet alabilirsiniz. Kısa süre içinde hesabınızı kapatabilir ya da geri alabilirsiniz.

Instagram Hesabım Çalındı Ne Yapabilirim, Ne Yapmalıyım?

Instagram hesabı çalındığında izleyebileceğiniz iki yol vardır. Birincisi hesabınızı kapatmaya çalışmak ikincisi ise profesyonel danışmanlık hizmeti ile hesabınızı geri almaktır. Sosyal medya da yer alan kötü niyetli kişiler hesabınızda bulunan kişisel bilgilerinizi ve özellikle Instagram hesabınızda yer alan fotoğraflarınızı kullanmak amacıyla hesabınızı çalabilir. Bu nedenle duruma hızla müdahale etmeniz gerekir. Hesap güvenliğiniz ve dijital itibarınız için profesyonel ekipler ile çalışmanız işinizi kolaylaştırır. Instagram hesabınızı kapatmak ya da geri almak uzun süreli işlerdir. Bu süreç hesap sahibi için yıpratıcı olabilir. Profesyonel ekibimiz bu süreci sizin adınıza mükemmel bir şekilde yürütür ve bu süreçten minimum derecede etkilenmenizi sağlar.

Çalınan Instagram Hesabınızı Kapatın

Çalınan Instagram hesabınızı kapatmak dijital itibarınız için tercih edebileceğiniz bir yöntemdir fakat unutmayın ki tüm bilgileriniz, fotoğraf ve videolarınız hesabınız ile birlikte silinecektir. Çalınan Instagram hesabınızı kapatmak için yapmanız gerekenler sadece birkaç adımdan oluşuyor. İzlemeniz gereken adımlar ise;

  • Öncelikle hesabınıza her zamanki bilgilerinizi kullanarak giriş yapmayı deneyin.
  • Instagram tarafından kullanıcı adı ya da şifrenin doğru olmadığına dair erişim sorunu ile karşılaşacaksınız.
  • Sosyal medya platformuna yazılı bir şekilde hesabınızın çalındığını ve kapatılmasını talep ettiğinizi aktarın.
  • Instagram ekibi ortalama olarak birkaç gün içinde dönüş yapmaktadır.
  • Tüm bu işlemler kolay gibi görünse de sosyal medya platformlarının cevap verme süreci zorlayıcı olabilir
  • Kolay bir şekilde instagram hesabınızı kapatmak isterseniz Medya Koruma’nın profesyonel ekibi işlemleri sizin adınızıa  kısa bir sürede sonuçlandırır.

Çalınan İnstagram Hesabınızı Kurtarın

MedyaKoruma danışmanlık hizmetleri çalınan sosyal medya hesabınızı kurtarmak için yapılması gereken her şeyi sizin adınıza yapar. Bu sayede yorulmadan ve strese girmeden hesabınızı kötü niyetli kişilerin elinden geri alabilirsiniz. Bu süreçte aynı zamanda hukuki sorumluluklarınızı kullanarak şikayette de bulunabilirsiniz. Danışmanlık merkezi sizin için;

  • İnstagram hesabınıza bilgisayar, tablet ya da cep telefonu kullanarak giriş yapmaya çalışın. Bu deneme sonucunda “kullanıcı adı ya da şifre hatalı” sorunu ile karşılaşacaksınız.
  • İkinci adımda “daha çok yardım al” seçeneğinden platform ile iletişime geçmeniz gerekir. Platform bu işlem sırasında karşınıza birçok farklı hesap çıkarır ve kendi hesabınızı seçmenizi ister.
  • Üçüncü aşamada uygulamaya erişiminiz olmadığı için bir form doldurmanız istenir. Hesabınıza dair tüm bilgileri detaylıca forma yazmanız gerekir.
  • Daha sonra platformun size cevap vermesini bekleyebilirsiniz.

Tüm bu adımları tek başınıza yapmanız sizin için can sıkıcı ve yorucu olabilir. Doğru bir şekilde sosyal medya platformları ile iletişim kurabilmek ve ınstagram hesabınızı geri alabilmek için siz de MedyaKoruma’nın profesyonel ekibine güvenebilirsiniz.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kategoriler

Sosyal Medya Hesap Kurtarma
medyakoruma

Markanız Hangi Sosyal Medya Platformunda Olmalı?

Markanız Hangi Sosyal Medya Platformunda Olmalı? Sosyal medya, insanların çevrimiçi olarak etkileşim ve iletişim kurmasını sağlayan online bir ağdır. Geleneksel pazarlama yöntemleri (reklam, e-postalar) yavaş

Read More »
Sosyal Medya Hesap Kurtarma
medyakoruma

Instagram’da Marka Bilinirliğini Artırmanın Yolları

Instagram’da Marka Bilinirliğini Artırmanın Yolları Instagram marka bilinirliğini artırmak için kullanılabilecek en iyi kaynaklardan biridir. Beğeniler ve paylaşımlar gibi etkileşimi teşvik ederek, marka erişiminizi büyük

Read More »
20495542

İnstagram hesabım çalındı, nasıl geri alırım?

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email